HuGBC

Ügynökségünk pro bono munkával segíti a Magyar Környezettudatos Építés Egyesületét (HuGBC). Az együttműködés fő területei a belső kommunikáció, a HuGBC pozícionálása a tagok körében, valamint a tagság aktivizálása és tagtoborzás.

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) 2009 óta fogja össze az ingatlanszektor, az építőipar és az építésgazdaság szereplőit, hogy közreműködésükkel részt vegyen az energiahatékony és fenntartható építést és felújítást előmozdító gazdasági szabályozás és támogatási rendszer szakmai kidolgozásában, valamint a környezettudatosság kellő súlyú érvényesítésében. A HuGBC a zöldépítés témakörében szakmai ismeretterjesztő és társadalmi szintű kommunikációt is folytat, emellett szoros kapcsolatban áll felsőoktatási intézményekkel az új technológiák megismertetésének érdekében. A HuGBC elismert magyar fejlődő tagszervezete a nemzetközi World Green Building Council-nak, így nemzetközi tapasztalatokra is támaszkodik, élvonalbeli stratégiai elveket, módszertant és gyakorlatokat hoz Magyarországra.

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy szakmai tudásunkat egy ilyen, gazdasági és társadalmi téren egyaránt fontos küldetéshez adhatjuk. Bízunk benne, hogy szoros együttműködésben ügyfelünkkel, stratégiai szemléletünkkel, és a fejlesztendő területekhez kiválasztott megfelelő kommunikációs vagy networking eszközökkel hozzájárulunk a HuGBC céljainak eléréséhez.

Egyéb munkáink

Nézz bele hasonló munkáinkba

Atlantis The Palm

Egyéb

Mi vagyunk Európa!

Egyéb

GANT

Egyéb

Európa-napi utcafesztivál, Budapest

Egyéb