Expat CEO of the Year Gála

A Budapest Business Journal megbízásából 2015 óta rendezzük meg az Expat CEO of the Year gálaestet, idén ötödik alkalommal.

Megbízó: Budapest Business Journal


A Budapest Business Journal Magyarország egyetlen angol nyelvű kétheti gazdasági lapja, amely évente konferenciákkal, szemináriumokkal is jelentkezik. A rendezvény portfólió gondozása mellett 2010-ben és 2011-ben az Annual Business Forumokat, 2012-ben a 20 éves születésnapi gálát, majd 2015-től 2019-ig az évente megrendezésre kerülő „Expat CEO of the Year” gálát szerveztük meg.

Az esemény koncepciójának kidolgozása mellett a meghívás-menedzsment, valamint a helyszíni lebonyolítás is feladataink közé tartozott.

Az esemény résztvevőinek száma évről évre növekszik, a legutóbbi eseményre 230 cégvezető és kormányzati szereplő fogadta el meghívásunkat. A vendégek között szerepelt az amerikai, az osztrák, a német és francia nagykövet, valamint a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszterhelyettese, Magyar Levente is. Emellett sajtómunkánknak köszönhetően a díjátadásról minden mértékadó gazdasági lap beszámolt.

Egyéb munkáink

Nézz bele hasonló munkáinkba

Sajtótájékoztatók

Rendezvények

Családbarát Vállalat Gála

Rendezvények

Európai tematikus évek

Egyéb

Család és karrier előadások

Rendezvények